Forfatter

Kat L. Lassen

Forfatterskab

Jeg elsker at skrive og skabe. Jeg kan godt lide at brede mig ud over flere genrer. Har dog fantasy, eventyr og den mellemlange bogformat til indskolingsbørn ( 6 - 10 år) som min favorit. Den mellemlange børnebog er for mig omkring 100 sider og med illustrationer ca. pr. 3. side.

Tweenbøger har også min opmærksomhed, og jeg elsker emnet 'den første forelskelse'. Jeg kan tydeligt huske mine egne oplevelser omkring dette emne og de op og nedture, som denne særlige følelse kunne frembringe :-).

Jeg elsker at skrive med et glimt i øjet. Min humor kommer ofte til at gennemsyrer mine tekster, så om jeg vil det eller ej.

Humor er mange ting, men brugt med empati kan den flytte bjerge og samle mennesker. Uddanne ligefrem.

Er stor fan af Ludvig Holberg, som lærte danskerne mange ting igennem hans humoristiske og dog samfundskritiske teateropsætninger.

Hygge: Jeg elsker desuden at fange det hyggelige, da jeg er kæmpe fan af ordet hygge. Er ligefrem stolt af at danskerne er mestre i at hygge.

Jeg elsker modsat også det uhyggelige og nyder at manifestere en gysen hos læseren via mine skrevne ord: Novellen Jinn

Jeg er vokset op med Astrid Lindgren og hendes historier og holder ofte fast i det rare og ligefremme i mine egne historier til børn og unge. Det hjertlige, venskabelige, håbefulde dog meningsskabende er mine byggesten, når jeg skriver. Disse er værdier, som jeg bevidst og ubevidst ønsker at videreføre til mit publikum.

(F. 1976) Bopæl: Næstved

 

illustr. Kat Lassen

Citat: Den Bogstavligste Kunstner - Kortprosa af Kat Lassen

Det er let at skrive - at skrive det er at leve … Noget hårdere er at skrive - jeg vil leve!

 

(copyright: Kat Lassen)

 

 

Se undersider samt bloggen for info om de forskellige aktiviteter, projekter samt udgivelser.

Vh Kat